Kasten en deuren op maat in Herne, Vlaams-Brabant

Schrijnwerkerij Desmet in Herne, Vlaams-Brabant, heeft meer specialiteiten dan het verlijmen van laminaat en vervaardigen van PVC ramen. We beschikken ook over een ruim assortiment aan deuren op maat voor professionals. Schrijnwerkers en interieurvormgevers kunnen op ons vertrouwen voor een uitgebreid gamma aan deuren op maat: standaarddeuren, deuren in hout, houten binnendeuren, looddeuren, branddeuren, akoestische deuren, draaideuren, schuifdeuren…

Voor het inkasten van deuren kunnen we u verschillende mogelijkheden bieden. Alle soorten beslag zijn verkrijgbaar op eenvoudig verzoek. We beschikken over een ruime stock van meer dan 4000 soorten deuren, die we afwerken op basis van uw wensen.

Ook voor kasten op maat kunt u bij ons terecht. Droomt u al langer van een grote wandkast of dressing? Geen probleem, wij staan u bij met raad en daad. Onze ervaren schrijnwerkers zijn specialisten in maatwerk en zorgen dat uw kast op maat volledig aan uw wensen voldoet.

Contacteer Schrijnwerkerij Desmet in Herne voor al uw deuren & maatkasten. Wij zijn actief in de regio van Vlaams-Brabant & Oost-Vlaanderen.

Offerte aanvragen

Maatkasten en deuren op maat in Vlaams-Brabant

Contacteer ons voor meer informatie over de mogelijkheden!

Kasten op maat

Wandkasten op maat

Dressings op maat

Kasten en deuren op maat in Vlaams-Brabant (Herne) & Oost-Vlaanderen